René Vendeville - Natuurlijke Gezondheidsexpert

 

Van kinds af aan is René bijgeschoold door zijn tante in klassiek homeopathie over kruidenleer, waardoor hij een diepgaande kennis heeft ontwikkeld van natuurlijke genezing.

 

Tibetaanse leer: Hij bezocht de Tibetanen (Europa)  om zich te verdiepen in de Tibetaanse kruidenleer. De kennis en kunde van de monniken inspireerde hem, om zich nog meer te verdiepen in wat de natuur ons te bieden heeft.

 

Ayurveda: De oudste geneeskunde ter wereld wat al bijna 5600 jaar geleden op schrift is gesteld. Kennis houdt nooit op, dus besloot hij zich te verdiepen in de kruiden- specerijen leer van Ayurveda via literatuur en behandelaars, en vond daar ook veel antwoorden die een bijdrage hebben geleverd aan het ontwikkelen van Elixers.

 

30 Jaar Ervaring als Personal Coach: René heeft 30 jaar lang als personal coach gewerkt, waarbij hij individuen heeft geholpen hun gezondheids- en welzijnsdoelen te bereiken. Daarnaast werkte hij samen met artsen en therapeuten (complementair), om te komen tot het gewenste resultaat voor de cliënt die afhankelijk was en is van zorg. 

 

Op zoek naar een gezondheidsondersteuning?

Gedurende 25 jaar heeft René zich toegewijd aan de ontwikkeling van 100% natuurlijke elixers die de gezondheid op een holistische manier ondersteunen en gemaakt zijn van kruiden en specerijen.

 

Wetenschappelijk bewezen effectiviteit: De elixers zijn grondig en regulier wetenschappelijk onderzocht, met positieve resultaten die de effectiviteit ervan bevestigen.

 

Internationaal: René heeft wereldwijde interesse voor zijn elixers gegenereerd, waardoor mensen overal ter wereld de vrijheid hebben om hun eigen gezondheidskeuzes te maken.