In ons leven zijn er momenten waarop we stilstaan bij de toekomst. Na vele jaren van praktijkervaring en het helpen van mensen, besef ik dat er een tijd zal komen waarin ik dat niet meer kan, om welke reden dan ook (leeftijd, pensioen, ziekte of overlijden). Daarom voel ik het als mijn plicht om iets waardevols achter te laten voor de mensheid. Met mijn oude liefde "voeding" en de ervaringen die ik heb opgedaan met mijn cliënten, heb ik besloten om elixers te creëren die voor de volle 100% gebaseerd zijn op natuurlijke ingrediënten.

 

Gedurende maar liefst 25 jaar heb ik in stilte aan dit project gewerkt, zonder het aan anderen bekend te maken. Ik heb ook enkele elixers aangeboden aan de reguliere wetenschap, omdat ik er zeker van wilde zijn dat wat ik creëer daadwerkelijk een ondersteunende werking heeft en bijdraagt aan de gezondheid. 

 

Ben je geïnteresseerd of heb ik je nieuwsgierigheid gewekt? Neem dan snel een kijkje op de website van de elixers: www.vendeville.com. Ontdek zelf welke wonderen deze producten kunnen verrichten en hoe ze je gezondheid kunnen ondersteunen. Wacht niet langer en ervaar het zelf!